Iubeste-ti corpul, iubeste Viata !

Corpul tau nu iti este dusman. Trateaza-l cu grija si acorda mintii, trupului si sufletului tau grija pe care o merita.
Corpurile noastre sunt asemeni unor temple vii si merita toata iubirea si grija pe care le-o putem acorda. Flexibile si puternice, intr-un perfect echilibru yin-yang – iata starile care ne permit sa experimentam lumea.

Cand observam ca nu suntem in cea mai buna forma posibila, ca am acumulat cateva kilograme in plus sau ca hainele noastre preferate nu ne mai incap, este timpul sa ne tratam cu blandete, in mod diferit, incepind chiar din acel moment.

Exista momente cand devenim constienti de foamea profunda care nu poate fi satisfacuta la nivel fizic. Putem face o noua alegere, mai sanatoasa in orice moment, indiferent de ora, zi, saptamina sau luna. Cand alegerea noastra provine “dintr-un spatiu al inimii si iubirii de sine”, accesam acel tarim al creativitatii menit  sa ne imbunatateasca viata.

Din acest spatiu, putem fi onesti cu noi insine si constientizam care sunt motivele reale pentru care mancam anumite alimente. Cu ajutorul specialistilor in nutritie putem afla exact daca corpul nostru este in dezechilibru si necesita ceva mai mult decat nutrientii de baza. In calatoria noastra spre starea de bine, putem lucra cu un coach sau un psiholog care ne vor sprijini sa accesam acele emotii, sentimente si ganduri legate de viata, stari, trairi care conduc la comportamentul nostru haotic legat de hrana.

Cand ne imprietenim cu  corpul nostru si il tratam ca pe un prieten loial si de incredere, incepem sa ne eliberam mintea de gandurile negative care ne complica viata. Corpul nu iti este dusman si noi “nu ne luptam cu kilogramele”. Pornind de la aceasta noua setare mentala, te provoc sa investesti iubire si atentie pentru a-ti ingriji si sprijini aceasta splendida si frumoasa creatie – casa sufletului tau.

In cadrul primului seminar din seria ARTA SI MAGIA VIETII, vorbim despre larg despre ce inseamna sa-ti iubesti corpul, mancarea si viata. Vino alaturi de prietenele tale pentru a descoperi un nou mod de a privi nutritia si miscarea.

Pana data viitoare, fii in armonie si cu tine si  intilneste-te cu Viata !