77 de secrete, provocări și adevăruri despre relații – episodul 1

CREĂM, TRĂIM ȘI DĂM SENS VIEȚII DATORITĂ RELAȚIILOR NOASTRE

Relaţiile stau la baza existenţei noastre cotidiene. Permanent relaţionăm cu cineva – parteneri, iubiţi, membrii familiei, colegi, prieteni, necunoscuţi, la job, la şcoală sau pe stradă. Suntem conectaţi la fiecare aspect ce ne înconjoară și aici putem vorbi de vreme, trafic, evenimente, finanţe.

Suntem în relaţie cu cineva sau cu ceva … şi mai ales cu noi înşine. În fiecare dintre noi există regrete, resentimente legate de trecut, speranţe şi vise legate de viitor, lipsa de satisfacţie şi împlinire legată de prezent, legat de cine suntem sau nu suntem, de ceea ce am realizat sau urmează să visăm.

Din toată această ţesătura de relaţii poate ieşi la iveală suferinţă sau bucurie. Daca în timp ce citeşti aceste rânduri simţi vreo suferinţă de vreun fel, aceasta s-ar putea datora unor probleme generate de una sau mai multe relaţii.

Poate nu ştii cum să relaţionezi cu partenerul, poate încă nu ai claritate în relaţia cu tine, cu viaţa şi cu lumea din jurul tău. Pentru toate acestea există o singură soluţie: să înveți un nou mod de a relaţiona.

Pornind cu intenţia de a crea relaţii optime cu cei din jur, am găsit soluţiile care mă conduc spre îmbunătăţirea abilităţilor de a relaţiona cu tot şi toate, inclusiv cu sinele meu.

La rândul tău, îmbrăţişând o paradigmă proaspată legată de modul cum poți privi relaţiile şi cum poţi relaţiona, poţi transforma suferinţa şi construi acele relaţii extraordinare pe care ţi le-ai dorit mereu.

Toate acestea sunt posibile când afli care sunt cele două adevăruri despre iubire, pe care le vei descoperi în curând.

Pe mâine !

O.M.