77 de secrete, provocări și adevăruri despre relații – episodul 12

A DA PERMISIUNEA SCADE GRADUL DE SUFERINȚĂ

Ar fi minunat dacă în viață toate lucrurile ar funcționa întotdeauna în modul în care ne dorim, însă de multe ori nu se întâmplă așa. Așa e viața reală pentru majoritatea oamenilor. Însă, citind toate postările anterioare ai înțeles că nu realitatea exterioară ne face să suferim ci modul în care reacționăm și suferim atunci când nu dăm permisiunea. De aceea, pentru a suferi mai puțin, alege să permiți mai mult. Faci acest gest în primul rând de dragul tău, pentru simplul fapt că meriți să traiești bucuria izvorâtă din acest gest. Dacă a trăi pe vibrația bucuriei este jobul tău, atunci ai ocazia să te bucuri de o astfel de realizare.

Cei mai mulți dintre noi ne dorim de la viața lucruri simple: să nu suferim și să avem relații extraordinare. Putem realiza ambele lucruri în momentul în care stăpânim cu adevărat arta de a da permisiunea. Cheia este sa ne reamintim că ori de câte ori se întâmplă să suferim, să ne simțim supărați sau furioși, nerăbdători sau frustrați, iritați sau plictisiți – nu dăm permisiunea. În astfel de momente, dacă alegi în schimb să dai permisiunea, adică să permiți situațiilor să fie pur și simplu, suferința ta se va diminua considerabil. Pe scurt, te vei simți mai bine. Acesta este scopul final a lui “a da permisiunea”.

Adeseori, lucrurile probabil că nu se petrec exact la modul la care ti-ai dorit. Totuși, meriți să nu suferi. Acest fapt este întotdeauna adevărat, indiferent că este vorba de o întâlnire cu partenerul amânată în ultimul moment, o tunsoare mai putin reușita sau un insucces profesional. Există puține motive suficient de puternice care să te facă să suferi. De cele mai multe ori, poți să fii bun cu tine și să dai permisiunea situațiilor și oamenilor să fie așa cum sunt. Pur și simplu. În acele momente, te întâlnești cu Viața !