Despre viata si Viata

2015 a fost precum o plimbare cu roller-coaster-ul. Adrenalina si senzatii tari. Respiratii profunde, intilniri cu Dumnezeu la el acasa, oameni noi care imi pun in fata tot felul de oglinzi, intimplari si transformare profunda.

2015 a fost un an provocator in care VECHIUL s-a transformat in cenusa si NOUL isi face deja loc in viata mea. Este un an in care am ales sa ma predau pur si simplu VIETII, sa-mi accesez intuitia si energia inimii, sa creez altceva si SA FIU pur si simplu. Sa ma privesc in oglinda si sa zambesc.

2015 este un an in care am inchis portile unui spatiu care nu ma mai reprezenta inminind cheile mari si grele ale trecutului. Intr-o zi de decembrie, am primit in schimb o cheie simpla, usoara, cu o forma aparte si cateva materiale pretioase menite sa-mi personalizeze cheia. Am ales renasterea, pasiunea, iubirea, abundenta ca prime ingrediente. Am adaugat si “usurinta in procesul de creatie” ilustrata de pana din imagine. (BTW – probabil ca imi doresc si un inger pazitor, aproape).

Tot in decembrie 2015, chiar de ziua mea am primit de la un prieten adevarat un mic cufar de lemn. Zile la rand, m-am tot gandit la semnificatia acestui dar. Am decis ca incepind de la 1 ianuarie 2016 sa incep sa-l umplu cu experiente, momente, citate, povesti, ganduri, emotii, stari, fotografii – darurile pe care VidaCita – Intilnirea cu VIATA mi le va oferi spre a vi le impartasi.

2016 este anul in care vreau sa traiesc cea mai mare parte a timpului la vibratiile IUBIRII, BUCURIEI si PACII pentru a demara si continua planurile si proiectele speciale pe care mintea si inima le-au nascocit si in care imi investesc energia si creativitatea.

In 2016, urarea mea pentru voi este : Traiasca intilnirea cu VIATA – Viva la Vidacita !