DESPRE MINE

oana_stinga_1703

Sunt o “cautatoare de comori” a secolului XXI, cu o pasiune imensa pentru carti, oameni si calatorii de tot felul. Imi pun frecvent intrebari legate de trecut, iubesc la nebunie tot ce inseamna “aici si acum” si am deja in minte viziunea propriului viitor.

Dupa peste 15.000 de zile, in care am citit, muncit si calatorit am inceput sa-mi pun intrebari importante si sa-mi doresc sa descopar Viata cu majuscule, plina de sens, cu o textura fluida si o curgere aparte.

Sunt o visatoare pragmatica a acestor vremuri care conjuga zilnic verbul “a fi”, creind o realitate frumoasa, in care visul si actiunea se impletesc perfect. Domenii diverse precum psihologie, coaching, antropologie, neuro-stiinte, spiritualitate si marketing ma atrag ca un magnet, pentru ca cele 75 de trilioane de celule din corpul meu cred cu adevarat in EDUCATIE si CUNOASTERE.

In acelasi timp, stiu ca ceea ce ne face unici si ajuta sa intelegem de ce Viata este un cuvant care merita scris cu majuscule: AUTO-CUNOASTEREA. Pur si simplu, inchizind ochii si respirand, poti incepe sa descoperi cine esti cu adevarat, in fiecare zi. Prin introspectie, centrare, respiratie ai sansa sa descoperi comorile adanc ascunse in mintea si inima ta.

oana_stinga_freedom

Cu fiecare zi care trece, sta in puterea ta sa alegi intre stagnare sau schimbare, tristete sau bucurie, frica sau iubire, viata sau Viata!

Incepind de azi, pentru ca stiu ca vrei, poti si meriti, iti lansez o un indemn:

Întâlnește-te cu Viața!