8 femei care ma inspira sa fiu eu insami – 1

In aceste zile citesc multe articole legate de feminitatea si masculinitatea sacra. Explorez creativ tema sufletelor pereche pornind de la mitologia greaca si viziunea lui Platon, pe aceasta tema.

Ultimii ani au fost marcati de lecturi interesante legate de zeite, femei puternice din toate timpurile. Scurt timp, am explorarat feminitatea intr-un cerc de femei, simtindu-le uriasa forta vindecatoare si creatoare.

Pe de alta parte, ca si voi sunt in cautare permanenta de modele, de mentori adevarati care stiu, simt si fac lucuri importante, care cred ca femeile “intuitiv de puternice” pot influenta lume, asumindu-si roluri de lider in comunitatile unde activeaza.

Iata cine sunt cele 8 femei uluitoare cu care mi-am dat o intilnire imaginara la o cafea, in dimineata asta in care scriu in aceste randuri

  1. Oprah
  2. Michelle Obama
  3. Maya Angelou
  4. Isabel Allende
  5. Elizabeth Gilbert
  6. Stela Popescu
  7. Marina Krilovici
  8. Coco Chanel

Exista motive reale pentru care le-am inclus pe cele 8 in lista mea: toate isi iubesc munca si isi asuma cu responsabilitate roluri importante, exceleaza in profesiile lor. Mai mult decat atit, urmarind atent firul povestii fiecareia transpare clar puterea visului si forta vitala care le-a condus in Viata. Toate sunt femei care s-au intilnit cu Viata, congruente gand-emotie-fapta, reveland portiuni din puzzle-ul energetic pe care il cultiv in mine si toate stiu ca increderea unei femei sta in capacitatea de a-si accesa adevarata intelepciune feminina..

Maine vorbim despre Oprah…. Promit sa va spun motivul pentru care este nr 1 pe lista mea.

Pana maine – Intilneste-te cu Viata.